BabyBjorn One

Baby Bjorn One

De One is een nieuwe draagzak van BabyBjorn. Hij is sinds deze week (half februari 2018) op de markt. De draagzak is een goede stap in de ontwikkeling naar een fijne ergonomisch draagzak van BabyBjorn.

Algemene indruk: De draagzak heeft een mooie spreidhouding, het rugpand is fijn flexibel en de draagzak is goed verstelbaar. Hij is erg makkelijk te gebruiken met aan handige gespen. Het is een volledige klik-draagzak.

Lees meer: BabyBjorn One

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Babylonia Flexia

De Flexia is een draagzak van een groot merk, Babylonia. De draagzak is vrij nieuw, hij is in het voorjaar van 2017 op de markt gekomen. Hij is goed verkrijgbaar, onder andere in diverse stenen babywinkels.

Algemene indruk: De draagzak is praktisch en instelbaar voor kindjes vanaf maat 50-104 door 3 verschillende formaten rugpanden die gemakkelijk te wisselen zijn. Het is een volledige klik-draagzak.

 

Lees meer: Babylonia Flexia

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Limas baby carrier

De Limas baby carrier is een vrij nieuwe onbekende drager op de markt. Zo is er eind 2017 nog maar een Nederlandse webwinkel die dit merk verkoopt. Ik weet dat er meer collega’s mee bezig zijn; ook in Duitsland is deze draagzak goed te verkrijgen.

Algemene indruk: De draagzak is erg prettig in gebruik voor kindjes vanaf maat 50-86/92. Volledig gemaakt van draagdoekenstof, een klik-heupband en knoop-schouderbanden.

Lees meer: Limas baby carrier

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s